Högklassiga köksprodukter för ivriga hemmakockar från oss i Grankulla

Kontakta oss

Hos oss i Pannacotta Home & Kitchen hittar du inspiration till att kocka hemma! Du hittar hållbara och snygga köksprodukter för var och en. I sortimentet finns även massor med högklassiga och förtjusande presenter för både gammal och ung.

På hyllan trängs bl.a. högklassiga stekpannor, som faktiskt hör till våra populäraste produkter. Även olika matprodukter som kryddor och oljor är mycket populära. Vi säljer också av de underbara glasen från Riedel.

Bekanta dig med vårt urval här på hemsidan och hos oss i vår butik i Grani köpcentrum. Bor du i eller i närheten av Grankulla kan du även beställa produkter per telefon hem, vi levererar direkt till din hemdörr.

Fråga mera om våra produkter

”Den perfekta” presenten från oss

Letar du efter en ”gå bort” present, en liten gåva till sommarstället eller en vacker och praktisk present till födelsedagsbarnet? Hos oss hittar du det; både imponerande presenter och små överraskningar för att pigga upp vardagen.

 

Våra högklassiga produkter gläder nog även den kräsna mottagaren, och vi plockar gärna ihop till en passande helhet som packas i cellofan eller presentpapper.

 

Hos oss hittar du t.ex. kryddor, oljor och ostar. Glöm inte att också köpa hem av dessa godingar! Vid sidan om presenter hittar du naturligtvis även vackra kort till paketen. Vi säljer också t.ex. ballonger för alla festligheter.

Populära bränd från oss i Grankulla

Hos oss i Grankulla hittar du högklassiga köksmärken både från större och mindre producenter.

Vi satsar även på speciella produkter som inte hittas i varje hem eller kök, därför är våra produkter perfekta även som presenter.

 

I vårt sortiment hittas bl.a. följande märken:

Vi säljer även till exempel Linas högklassiga hamam-handdukar, Le Pere Pelletiers bykättikor och tvålar samt Endless Candles härliga batteriljus. En vinnare redan tidigare men speciellt nu under pandemin har varit Kylskåpspoesis roliga spel! Hitta din favorit bland dem!

Bekanta dig med produkterna här i bildgalleriet

Vackra och hållbara köksprodukter gör matlagningen till en njutning.

Kom och hitta fina grejer hem och till köket hos oss i Grankulla!

Ta kontakt