Laadukkaat keittiötarvikkeet kotikokin iloksi Kauniaisista

Ota yhteyttä

Pannacotta Home & Kitchen tuo iloa kodin laittamiseen! Saat liikkeestämme Kauniaisissa kestävät ja tyylikkäät keittiötarvikkeet joka makuun. Valikoimaamme kuuluu lisäksi paljon laadukkaita ja ihastuttavia lahjatavaroita.

Löydät liikkeestämme esimerkiksi kestävät paistinpannut, jotka kuuluvatkin suosituimpiin tuotteisiimme, sekä erilaiset ruokatuotteet mausteista öljyihin. Saat meiltä muun muassa upeat Riedelin lasit.

Tutustu valikoimaamme nettisivumme kautta ja paikan päällä liikkeessä Kauppakeskus Granissa. Tilaus Kauniaisten seudulle onnistuu kätevästi myös puhelimitse!

Kysy lisää tuotteista

Meiltä ”se täydellinen” lahjapaketti

Etsitkö tuliaista kyläilypaikkaan, viemistä suvun kesämökille tai kaunista ja käytännöllistä lahjaa syntymäpäiväsankarille? Meiltä löydät varmasti etsimäsi! Saat valikoimastamme näyttävät lahjat sekä pienet arjen yllätykset.

Laadukkaat merkkituotteemme ilahduttavat vaativaakin lahjansaajaa, ja halutessasi voit kerätä tuotteistamme mitä makoisimman lahjakorin tai -kassin. Saat meiltä muun muassa mausteet, öljyt ja juustot. Muista valita ostoskoriin tarpeeksi, sillä nämä herkut maistuvat omallekin perheelle!

Meiltä löydät lahjatavaran lisäksi myös kauniit kortit paketin kylkeen. Lisäksi myymme esimerkiksi ilmapallot elämän merkkihetkiin.

Suositut tuotemerkit kätevästi Kauniaisista

Löydät meiltä suositut korkealaatuiset brändit kätevästi liikkeestämme Kauniaisissa. Satsaamme laadukkaisiin, yksilöllisiin tuotteisiin, joita ei löydy aivan joka kodista tai keittiöstä – ja siksi tuotteemme ovat täydellisiä myös lahjapakettiin.

 

Edustamiimme keittiötarvikemerkkeihin kuuluvat muun muassa:

Lisäksi saat meiltä esimerkiksi Linan laadukkaat HAMAM-pyyhkeet, Le Pere Pelletierin pyykkietikat ja saippuat sekä Endless Candles -kynttilät. Ystävän ilahduttamiseen sopivat Kylskåpspoesin hauskat pelit – valitse suosikkisi!

Tutustu tuotteisiin kuvagalleriassa

Kauniit ja kestävät keittiötarvikkeet tekevät ruoanlaitosta nautinnon. Tule tekemään löydöt kotiin ja keittiöön liikkeestämme Kauniaisissa!

Ota yhteyttä