Vackert och praktiskt – allt från vår köksaffär i Grankulla

Ta kontakt

Kaunista ja käytännöllistä – keittiötarvikeliike Kauniaisissa

Ota yhteyttä

Kaunista ja käytännöllistä – keittiötarvikeliike Kauniaisissa

Ota yhteyttä

Pannacotta Home & Kitchen är en köks- och presentaffär centralt beläget i Grankulla. Söker du något hem eller present åt någon spelar ingen roll, du hittar allt från köksprodukter till delikatesser hos oss. Kom och bekanta dig med vårt mångsidiga utbud.

Personliga produkter hem och till köket

Till vårt utbud hör en massa köksprodukter och ett mångsidigt urval av delikatesser och husgeråd. Även köksprodukter kan vara vackra, och med vår hjälp hittar du unika men samtidigt praktiska redskap till köket.

 

I vårt sortiment hittas bl.a. olika stekpannor, kryddor och högklassiga handdukar. Vi säljer även vackra kort och servetter, som passar perfekt som tillägg till presenten.

Bekanta dig också med våra mångsidiga säsongsprodukter. På sommaren har vi härligt somriga matprodukter och alltmöjligt fint till dukningen att t.ex. föra som gåva till stugan. När julen närmar sig fylls hyllorna med tomtar och julpynt.

Bekanta dig med vårt sortiment

Personlig service av familjen Hallbäck

Pannacotta Home & Kitchen är ett familjeföretag, där hela familjen är involverad. I butiken hittar du företagarparet Johan och Camilla men ibland också de vuxna sönerna Rasmus, Dennis och Jonas.

Johan är i butiken s.g.s. alltid så våra stamkunder känner honom väl. Han är dessutom bekant för många Grankulla-bor som långvarig handbollstränare i Grankulla IFK. Han har dessutom varit aktiv i kommunalpolitiken i över 10 år.

Vi vill att alla som sticker sig in i vår butik ska hitta en perfekt köksprodukt och/eller present, så vi försöker satsa på personlig och vänlig service. Kom på presentuppköp eller och göra fynd till det egna hemmet!

Kundupplevelser

Lainausmerkit -kuvake

”Super service och högklassiga produkter! Rekommenderar!"

Lainausmerkit -kuvake

”Hemtrevlig atmosfär, mycket fina produkter och strålande service.”

Lainausmerkit -kuvake

”Smakfullt utvalda produkter, vänlig och hjälpsam personal, bra beläget!”

Lainausmerkit -kuvake

”Häbäs och Milles service och iver över de unika produkterna klår ingen! Detta är världens köksbutik. Varje produkt har en story - det är så trevligt.”

Populär köks- och presentaffär i Grankulla

Vi har funnits i Grankulla i över 16 år. Vår butik finns sedan starten i Grani köpcentrum.

 

Normala öppethållningstider:

Må–fre kl. 10–18

Lö k. 10–14

 

Sommartid (från midsommaren till 14.8.):

Må–fre kl. 10–17

Lö stängt

 

Kom gärna och hälsa på till vår torgbod om somrarna!

Under sommarlördagar hittar du oss i Raseborg, på Bromarf torg (LIllnäsvägen 1; Bromarf). Välkommen till vårt härliga sommartorg!

Du hittar oss också på Facebook och Instagram!

Följ oss på Facebook och Instagram så får du all info om nyheter, specialerbjudanden och aktuella meddelanden.

Enkelt att komma till oss

Grankulla finns endast ca. 15 km och 20 minuters bilfärd från Helsingfors. Om du söker inspiration hem och till köket från en personlig köksaffär, sätt dig i bilen eller ta tåget till oss. Vårt sortiment överraskar, för du hittar allt från högklassiga kryddor och delikatesser till de viktigaste köksprylarna.

Om du vill fråga mera om vårt sortiment innan besöket får du lättast tag på oss per telefon eller email. Ring eller mejla – vi finns här för dig!

Söker du en present- och köksaffär i Grankulla?
Hos oss får du bra service och unika köksprodukter.
Kom och bekanta dig!

Ring nu!